ODABERITE JEDAN OD MAT HOTELA

MAT hoteli predstavlja hotelski lanac nastao zahvaljujući investicijama matične kompanije, koja je shvatila značaj privatizacije hotelskih i restoraterskih objekata, a zatim i ulaganja u njihovo renoviranje, kao i izgradnju novih objekata.

Začetnik ovog lanca predstavlja Turističko naselje Ribarsko ostrvo, koje je privatizovano 2001. godine, a u potpunosti rekonstruisano 2010., čime su prošireni i smeštajni kapaciteti. Od tada naselje ima današnji izgled koji zasluženo krasi kategorija od 4 zvezdice i predstavlja jedinstvenu prirodnu oazu nadomak grada.

Hotel Vojvodina Zrenjanin je drugi ugostiteljski objekat MAT hotela, koji je 2004. privatizovan. Ovaj objekat je u potpunosti renoviran 2007. godine čime dobija današnji izgled i kategoriše se sa 4 zvezdice. Ovo je jedinstven objekat u Zrenjaninu i okolini, koji je nakon renoviranja uspešno spojio tradicionalno i moderno.

Nakon osluškivanja potreba Novog Sada za kvalitetnim smeštajnim objektima u Novom Sadu, kompanija 2009. godine počinje sa izgradnjom hotela Centar u samom centru grada, koji je počeo sa radom početkom 2010. godine kao jedan od najmodernijih hotelskih objekata u Novom Sadu.

Četvrti član grupacije MAT hoteli postaje hotel Aleksandar otvaranjem marta 2013. godine, pre čega je renoviran i proširen za 6 smeštajnih jedinica. Ovaj hotel je manji objekat koji odiše posebnom toplinom koja zajedno sa kategorijom od 4 zvezdice predstavlja razlog zašto se gosti uvek vraćaju.

Hotel Centar No1 je član grupacije koji je 2019. otvoren u Beogradu. Hotel raspolaže sa 68 moderno opremljenih smeštajnih jedinica različitih tipova i veličina. Svaka soba i apartman nose prepoznatljivi spoj tradicionalnog šika i modernog dizajna.

Svi MAT hoteli su kategorisani sa 4 zvezdice i kako sami objekti , tako i svi zaposleni svojom brigom o gostima i njihovim različitim potrebama, čine da se ova kategorija opravda i po zahtevnim svetskim standardima.

Hotel Centar smešten je u strogom centru Novog Sada, nadomak centralne pešačke zone i većine gradskih znamenitosti. Iz hotela brzo možete stići u svaki deo grada, jer je u okruženju poslovnih, kulturnih, istorijskih i trgovačkih sadržaja. Usluge su po najvišim hotelskim standardima. Prijatna atmosfera, ljubazno osoblje, veliki udobni kreveti, brz internet i usluga na vrhunskom nivou garantuju uživanje u hotelu Centar. Istražite skrivene kutke grada, organizujte poslovne sastanke, otkrijte živopisne šoping centre, posetite muzeje ili provedite vreme sa najdražima u hotelu Centar. Hotel Centar je najbolje ocenjen hotel u Novom Sadu, ukažite nam poverenje i uverite se u kvalitet naših usluga.

Kapacitet hotela

Hotel sadrži 51 smeštajnu jedinicu:
• 3 jednokrevetne sobe
• 5 dvokrevetnih soba
• 40 soba sa francuskim ležajem
• 2 deluks sobe sa francuskim ležajem
• 1 dvokrevetna soba za lica sa invaliditetom

Enterijer hotela je moderan, prijatan, jednostavnih linija, toplih boja. Prateći vrhunske standarde, sobe su opremljene sa svim potrebnim sadržajima. Sve naše smeštajne jedinice poseduju luksuzni nameštaj, tehničku opremu visokog kvaliteta i detalje prefinjenog stila. Hotel Centar je komforan hotel visoke kategorije, koji kvalitetom svojih usluga može zadovoljiti potrebe svakog gosta.

Hotelski sadržaji

Sala za doručak

Raznovrstan izbor jela i visok stepen kontrole kvaliteta namirnica učiniće da započnete jutro uživajući u doručku u našoj elegantno dizajniranoj sali. Doručak serviramo na bazi švedskog stola u periodu od 6 do 11h.

Aperitiv bar

Prijatan ambijent i raznovrstan izbor, preporuka su da provedete prijatne trenutke u aperitiv baru sa poslovnim partnerima ili dragim osobama, svakog dana u vremenu od 7 do 22h.

Garaža

Za bezbednost vašeg automobila na raspolaganju Vam je podzemna garaža sa 15 parking mesta, koja je 24 časa pod video nadzorom.

Kongresi i seminari

Ako želite da organizujete kongres, prezentaciju, poslovne sastanke, tim bilding ili neki drugi oblik korporativnog druženja, hotel Centar je pravi izbor za poslovne goste. Sala je opremljena savremenom tehničkom opremom: postolje – govornica, video projektor, platno za projektor, mikrofon i ozvučenje, laptop, bežični internet, tabla od plute, flip-chart. Stručna podrška našeg tima biće Vam na raspolaganju u realizaciji svakog segmenta Vašeg projekta. Garantujemo vam potpuni uspeh Vaših događaja i stoga nam se obratite s punim poverenjem.

Hotel Aleksandar odlično poznaje potrebe savremenog poslovanja, te će svojim jedinstvenim dizajnom, rafiniranim stilom i modernom opremom Vaš boravak u Novom Sadu učiniti posebnim. Hotel po meri poslovnog čoveka. Hotel se nalazi na samo 2,5 km od centra grada, a od Novosadskog sajma i Spensa je udaljen samo 1,5 km. Vrhunski kvalitet po pristupačnim cenama.

Kapacitet hotela

Hotel raspolaže sa 33 smeštajne jedinice:
• 10 soba sa francuskim ležajem
• 16 soba sa razdvojenim ležajevima
• 7 apartmana sa francuskim ležajem

Sve sobe i apartmani su klimatizovane, zvučno izolovane i pružaju izuzetan komfor, zadovoljavajući tako i najistančanije ukuse. Elegancija i stil, prefinjeni detalji i smiren kolorit daju potrebnu meru topline našim sobama, a komfor pruža mogućnost udobnog smeštaja i brzog protoka informacija. Gostima su na raspolaganju brz internet, mini bar, sef, kablovska televizija, hidromasažne kade, a sve sobe rade na principu „inteligentnih soba“.

Hotelski sadržaji

Sala za doručak i aperitiv bar

Nalaze se okrenuti ka bulevaru i predstavljaju najatraktivniji deo hotelskog lobija, koji je osmišljen kao odlično mesto za razmenu ideja, poslovne konsultacije ili neobavezno ćaskanje.

Fitnes & Spa centar

Hotel Aleksandar svojim gostima, uz usluge vrhunskog smeštaja, osigurava i propratne sadržaje poput Fitness i Spa centra. Teretana je opremljena sa Tehnogym trenažerima. Pored teretane nalazi se Spa deo koji sadrži: Hydra plus spa, finsku saunu, parno kupatilo, tuš sa esencijalnim uljima. U ponudi su i više vrsta masaža. Bilo da je reč o poslovnom gostu ili gostu koji je turistički posetio naš grad, odmor u ugodnom okruženju s mogućnošću rekreacije i uživanja kvalitetno će upotpuniti provedeno vreme.

TV sala

Unutar hotelskog objekta nalazi se TV sala u kojoj se naši gosti mogu okupljati i dalje organizovati.

Kongresi i seminari

Pored svih pogodnosti, zbog kojih je hotel „Aleksandar“ pravi izbor za poslovne goste, ponudu smo obogatili kongresnom salom kapaciteta 70 mesta, koja pruža mogućnosti za organizovanje kongresa, konferencija, seminara, simpozijuma, poslovnih skupova, promocija, kurseva i sl. Sala je opremljena najnovijom tehnikom za prezentaciju. U sklopu kongresne sale nalazi se manja sala za sastanke u čijoj diskretnoj atmosferi možete sa svojim saradnicima doneti konkretne poslovne odluke. Od nas možete dobiti usluge spremanja, posluženja hrane i pića za potrebe organizatora.

Iako je blizu gradske gužve, ovo nadaleko poznato naselje posetiocima pruža mogućnost da uživaju u opuštajućem ambijentu u neposrednoj blizini reke. Mir i intima koje ćete pronaći u Turističkom naselju Ribarsko ostrvo smeštenom na samoj obali Dunava, okružen zelenilom, svakako će biti razlozi zbog kojih ćete se uvek vraćati.

Turističko naselje čine:
• Dunavske kolibe
• restoran Alaska Barka
• restoran Alaska Terasa
• restoran Ribarac

Dunavske kolibe

sadrže 20 bungalova, koji se sastoje od:
• 55 dvokrevetnih soba (sa francuskim i razdvojenim ležajevima)
• 2 delux sobe
• 1 soba prilagođena osobama sa posebnim potrebama.

Ukupan kapacitet je 116 ležajeva

Enterijer soba je moderan, jednostavnih linija, toplih boja, što čini osećaj dobrodošlice. Prateći vrhunske standarde, sobe su opremljene svim potrebnim sadržajima. Elegantno i moderno uređene, učiniće da se osećate kao kod kuće. Sve ovo čini Dunavske kolibe idealnim mestom za odmor i za poslovne ljude, a i za one koji žele da upoznaju Novi Sad i priušte sebi odmor koji će pamtiti.

Alaska Terasa

Nalazi se na samoj obali Dunava i poseduje širok asortiman najkvalitetnijih jela i pića. Ima otvorenu i zatvorenu baštu iz kojih se pruža prelepi pogled na Dunav i Frušku goru. Kapacitet je 140 mesta u otvorenoj i 130 mesta u zatvorenoj bašti.

Alaska Barka

Restoran je funkcionalno spojen sa Alaskom Terasom. Specifičan je po svom prelepom enterijeru od drveta u brodskom stilu. Jedan je od najkarakterističnijih restorana u Novom Sadu i okolini. Kapacitet restorana je 200 mesta. Namenjen je za organizaciju banketa, svadbenih veselja, rođendana, krštenja, korporativnih i ostalih proslava.

Restoran Ribarac

Restoran Ribarac je mesto gde ćete osetiti šarm, spontanost i lepotu uživanja. Elegantno namešten i impresivan u svakom pogledu, kapaciteta od 200 do 500 mesta, i baštom kapaciteta do 150 mesta može biti prilagođen da savršeno odgovori svim Vašim potrebama kao što su: svadbene svečanosti, prijemi, porodične proslave, kokteli i sl. Restoran Ribarac je moguće prilagoditi potrebama i manjih svadbi i svečanosti prema željama gostiju.

Kongresi i seminari

Kako bi zadovoljili sve segmente usluga u našoj ponudi izdvajamo i konferencijsku salu. Površina naše multimedijalno opremljene sale iznosi 550 m2, i u zavisnosti od postavke prima do 600 osoba. U kombinaciji sa Dunavskim kolibama i restoranom Alaska Terasa predstavlja idealno mesto za održavanje različitih skupova, manifestacija, kongresa, simpozijuma, seminara, predavanja, promocija, team building-a i sl.

Svadbe i proslave

Planiranje posebnih događaja, kao što je venčanje ili godišnjica, počinje od izbora mesta događaja. Turističko naselje Ribarsko ostrvo koje nudi tri sale kapaciteta od 50 do 500 mesta, smeštaj u bungalovima kategorisanim sa 4*, vrhunsku hranu i uslugu, učiniće Vašu proslavu savršenom. Sale su centralno klimatizovane i po potrebi opremljene profesionalnom rasvetom. Gratis mladenački apartman, dekoracija sale, utvrđen protokol dešavanja, kao i šema sedenja, samo su neki od detalja kompletne organizacije svadbe. U skladu sa Vašim zahtevima, formiramo svečani meni.

Hotel Vojvodina je smešten u samom centru Zrenjanina, nadomak centralne pešačke zone i većine gradskih znamenitosti. Iz hotela se veoma lako i brzo može stići u svaki deo grada, jer je u okruženju poslovnih, kulturnih, istorijskih i trgovačkih sadržaja. Usluge su po najvišim hotelskim standardima. Prijatna atmosfera, ljubazno osoblje i usluga na vrhunskom nivou je ono po čemu ćete se sećati hotela Vojvodina.

Kapacitet hotela

Hotel raspolaže sa 92 smeštajne jedinice:
• 76 soba
• 11 apartmana
• 4 biznis apartmana
• 1 soba za osobe za invaliditetom

Elegantno i moderno uređene sobe nude sve što Vam je potrebno da se kod nas osećate kao kod kuće. Sve su sobe prostrane i prozračne, nude ugodnu i komfornu atmosferu, opremljene su posebno dizajniranim nameštajem od toplih i prirodnih materijala, te sa pažljivo odabranim detaljima. Apartmani i sobe imaju idiličan pogled na centar grada i odličan su izbor za sofisticiranog gosta.

Hotelski sadržaji

Restoran Ekskluziv

Sedam dana u nedelji gosti imaju bogat izbor jela i pića na bazi švedskog stola, za doručak koji počinje u 06:00 i traje do 10:30h.

Restoran Elegant

U prijatnom i autentičnom ambijentu restorana, svakog dana od 10:30 do 23:00h, gosti i drugi posetioci hotela Vojvodina mogu uživati u brojnim specijalitetima domaće i internacionalne kuhinje, kao i vrhunskim domaćim i stranim vinima. Kapacitet restoran sale je 250 mesta, što spajanjem sa restoranom EKSKLUZIV kapaciteta 150 mesta čini celinu od 400 mesta sa izvanrednim uslovima za organizaciju različitih proslava, većih poslovnih ručkova, prezentacija i sl.

Aperitiv bar

Opuštajući ambijent sa pogledom na centralni gradski trg će Vam omogućiti predah od svakodnevnih obaveza. Za potpuni doživljaj prepustite se čulima i probajte najfinije salate, raznovrsne sendviče, uživajte uz wellness napitke pripremljene od svežeg voća. Aperitiv bar je otvoren svakoga dana između 07:00 i 23:00h.

Fitness

Hotel nudi salu za vežbanje koja je opremljena za kardio i fitness treninge.

Finska sauna

Ako želite da se relaksirate, da se oslobodite stresa i smanjite unutrašnju napetost, finska sauna sa pravim vulkanskim kamenjem je pravi izbor za Vas.

Masaža

Takođe se možete opustiti uz Relax i Tai masaže, koje će Vam zasigurno dati novu energiju i učiniti Vas svežijim i spremnijim za nove poslovne i lične uspehe.

Stoni tenis

U okviru fitness centra se nalazi i sala za stoni tenis idealna za one koji vole da se bave sportom i imaju takmičarski duh.

Kongresi i seminari

Dinamičnim poslovnim zahtevima biznis korisnika odgovoriće konferencijska sala sa 300 mesta, idealna za održavanje kongresa, seminara, većih poslovnih sastanaka, prezentacija, treninga i drugih poslovnih aktivnosti. Sala je multimedijalno opremljena. U okviru biznis centra, hotel Vojvodina raspolaže i sa dve manje sale, kapaciteta do 30 osoba i veoma su pogodne za manje poslovne susrete a ceo prostor povezuje aperitiv bar sa terasom, vrlo pogodan za predah i osveženje u pauzama dnevnih aktivnosti.

Svadbe i proslave

Svadba kao jedan od najznačajnijih događaja u životu svakog čoveka zauzima posebno mesto u našoj ponudi. Svadbe u hotelu Vojvodina su već postale prepoznatljive i jedinstvene po ponudi služenja sa švedskog stola. Ovakav način organizovanja svadbene proslave nailazi na sve veće zadovoljstvo kako mladenaca tako i njihovih zvanica. Spoj prijatne atmosfere, vrhunske hrane i usluge učiniće Vaše svadbeno veselje baš onakvim kakvim ste ga zamišljali!

BORAVITE U SAMOM SRCU BEOGRADA!

U samom srcu Beograda, u epicentru kulturne baštine nalazi se naš garni hotel sa 4 zvezdice, Centar No. 1. Smešten je na Trgu Republike, naspram spomenika Knezu Mihailu Obrenoviću. Iz Hotela pogled se pruža na simbole srpske kulture s kraja XIX veka.

Jedna od najlepših zgrada u Beogradu koju je projektovala beogradska filijala češkog preduzeća Matija Bleh, izgrađena je davne 1923. Pre drugog svetskog rata, zgrada u Kolarčevoj ulici bila je filijala Jugoslovenske banke. Odlukom suda iz 1947. godine zgrada je konfiskovana i tada je osnovan Jugoexport. Ova reprezentativna palata sagrađena je u duhu akademizma. Arhitektonska plastika na zdanju rad je vajara Kirila Pavijka iz Praga. Zgrada je jedna od zaštićenih spomenika kulturne baštine grada Beograda. Prilikom renoviranja, fasada je ostala nepromenjena u odnosu na njen prvobitni izgled i kao takva predstavlja kulturno dobro grada Beograda.

Hotel raspolaže sa 68 moderno opremljenih smeštajnih jedinica različitih tipova i veličina. Svaka soba i apartman nose prepoznatljivi spoj tradicionalnog šika i modernog dizajna.

Sobe su opremljene tako da ispunjavanju očekivanja poslovnih gostiju: klimatizovane, opremljene radnim stolom, sefom, flat-screen TV-om i besplatnim pristupom Wi-FI mreži. Za duže poslovne ili porodične boravke pravi izbor predstavljaju Superior sobe i Porodični apartmani koje, pored komfora, krasi pogled na centralni gradski Trg.

Sala za doručak i Aperitiv bar se nalaze na prvom nivou. Ekskluzivan enterijer i pogled na Trg Republike upotpuniće ugođaj uživanja u hrani u piću.